Ring og få et uforpligtende tilbud på : ​40 46 63 99

! Ny​hed !

Nu  også maling af køkken og skabslåger

Indendørs og udendørs malerarbejde udføres professionelt

Trænger din bolig til at blive malet indvendigt eller udvendigt, eller har du brug for professionel hjælp til at sætte tapet op på væggene? Uanset hvilken form for malerarbejde du skal have udført, så står vi hos SBC Maler klar til at varetage din opgave.

Vi er et malerfirma med mere end 30 års erfaring indenfor faget, og vi varetager alle opgaver - store som små og inde såvel som ude.

Fra vores adresse i Varde kører vi blandt andet ud til kunder i Grindsted, Esbjerg og andre omkringliggende områder, og vi kommer også gerne en tur forbi dig, hvis du har brug for hjælp fra en erfaren bygningsmaler.

Vi kan varetage enhver opgave

Vores malerfirma​ har både erfaringen og kompetencerne til at varetage enhver form for malerarbejde. Vi kan blandt andet være behjælpelige i forbindelse med følgende opgaver:

  • Malerarbejde inde og ude
  • Opsætning af tapet
  • Opsætning af filt
  • Spartling af vægge
  • Maling af køkken og skabslåger
  • Sprøjtemaling og sprøjtespartling

Uanset hvilken opgave du skal have udført, så kan du altid forvente at få udført arbejdet i højeste kvalitet til fair priser, når du vælger at lade os stå for opgaven.

Vi tilbyder også sprøjtemaling og sprøjtepartling​ som giver et mere effektivt og langtidsholdbart resultat!

Hvad koster malerarbejde?

Der er meget stor forskel på, hvor meget det koster at få udført professionelt malerarbejde. Vores priser afhænger blandt andet af, hvilken opgave du skal have udført, hvor omfattende den er, og hvilke materialer vi skal bruge.

Vi udfører altid kvalitetsarbejde, og når vi kender til din opgave og dine ønsker til resultatet, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud med en god pris til dig, så du på forhånd ved, hvor meget du skal betale for det udførte arbejde.

Vi tilbyder kompetent rådgivning og vejledning

Er du i tvivl om, hvad der vil være den bedste løsning i lige netop dit hjem? Har du brug for hjælp til at vælge farve på væggen, eller er du i tvivl om, hvorvidt en gang maling eller tapet vil være den rette løsning? Så står vi klar med kompetent rådgivning og vejledning. Du skal blot kontakte os.​

Skriv til os

Udfyld kontaktformularen hvis du har spørgsmål, eller er interesseret i et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

SBC Maler

CVR: 21396680

Adresse

Hjertingvej 119D 

6800 Varde

​Kontakt

​​Tlf.: 40 46 63 99

E-mail: steen@sbcmaler.dk