Ring og få et uforpligtende tilbud på : ​40 46 63 99

! Ny​hed !

Nu  også maling af køkken og skabslåger

Spartling af vægge i din bolig​

​Skal du have gjort dine vægge klar til opsætning af filt eller tapet, og har du brug for professionel hjælp til spartelarbejdet? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos SBC Maler har vi mere end 30 års erfaring indenfor malerfaget, og vi tilbyder blandt andet professionel hjælp til spartling af vægge i Varde, Esbjerg, Grindsted og omegn.

Sprøjtespartling og almindelig spartling af vægge

Vi kan både udføre sprøjtespartling og almindelig spartling. Sprøjtespartling har den store fordel, at det giver et mere effektivt og langtidsholdbart resultat, og så er det en rigtig god løsning, hvis der er behov for fuldspartling af vægge. Uanset hvilken metode vi skal benytte os af til at spartle væg, så kan vi spartle alle vægge i huset hos dig.

Vi tilbyder også efterfølgende at opsætte filt eller tapet efter dine ønsker, hvis du også har brug for hjælp til dette arbejde. Vi kan også male væggene efterfølgende, hvis du foretrækker det.

Ingen opgave er hverken for stor eller for lille til os. Vi kan spartle en enkelt væg, eller vi kan spartle alle væggene i din bolig. Det er helt op til dig. Uanset din opgaves størrelse eller karakter kan du forvente, at vi altid udfører vores arbejde i højeste kvalitet og til en fair pris.

Har du brug for hjælp til fuldspartling af væg? Kontakt os

Har du en opgave, der indebærer at fuldspartle en væg eller flere vægge, og har du brug for professionel hjælp til opgaven? Så er vi hos SBC Maler et oplagt valg. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på spartling af vægge, som vi udfører i Esbjerg, Grindsted, Varde og omegn, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din opgave, hvis du ønsker dette.

Har du brug for kompetent rådgivning, stiller vi også gerne vores ekspertise til rådighed. Kontakt os i dag og få en god snak med os.

Skriv til os

Udfyld kontaktformularen hvis du har spørgsmål, eller er interesseret i et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

SBC Maler

CVR: 21396680

Adresse

Hjertingvej 119D 

6800 Varde

​Kontakt

​​Tlf.: 40 46 63 99

E-mail: steen@sbcmaler.dk